Lajike: Tempranillo 100%
Istutusaika: 1982
Juuri: Richter 110 ja Chasela 41
Korkeus: 537 metriä
Alkoholi: 14,5º
Pinta-ala: 3,6 ha
Koulutus: Pensaspöytä
Istutusväli: 2,35 x 1,20 m
Pullotus: Tammikuu 2021
Tuotanto: 987 pulloa. 5.500 kg/ha (Tempranillon sallittu sato on 6.500 kg/ha)
2018
SADONKORJUU
Käsin poimittu 12 kg laatikoissa.
VIININ VALMISTUS
Käsin riivitty ja käynyt 1.500 l ruostumattomassa teräsvadissa.
Malo-laktinen käyminen uusissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Kypsytetty omassa sakassaan 25 kuukautta.
Meidän viinitilallamme ei käytetä tai käytetään hyvin vähän batonnagea, sillä suojaus hapettumiselta tapahtuu luonnollisesti noin 5 cm sakalla jokaisessa tynnyrissä.
MAISTAMISMUISTIO
Tiramisu - kahvi, kerma ja kaakaon vivahteet. Voimakas, hyvin rakenteellinen ja pyöreä suutuntuma, joka jättää pitkäkestoisen jälkimaun. Iloisesti täydentäisi kokoelmaa moniksi vuosiksi eteenpäin.
Lajike: Viura 100%
Istutusvuosi: 1948
Juuri: Rupestris de lot, yksi vanhimmista olemassa olevista juuristosta
Korkeus: 525 metriä
Alkoholi: 13,5º
Pinta-ala: 1,1 Ha
Käyttöjärjestelmä: Pensaspensaat
Istutuskehys: 1,80 x 1 m (erittäin epätavallinen)
Pullo: 17. syyskuuta 2019
Tuotanto: 1.632 pulloa, 5.500 kg/Ha (Viuran sallittu sato on 8.520 kg/Ha)
SADONKORJUU
Käsin kerätty 2.000 kg ruostumattomasta teräksestä valmistetussa kylpyammeessa.
VIININ VALMISTUS
Kun viini saapuu viinitilalle, se puristetaan heti ja käy fermentoituna ranskalaisissa tammitynnyreissä. Siirretään ja kypsytetään 7 kuukautta samassa tynnyrissä viikoittaisella batonnage-menettelyllä.
MAISTAMISMUISTIO
Puhtaan, kirkkaan lähes läpinäkyvän värin. Tuoksussa on liperiä, puumaisia nuotteja ja greippiaromeja. Tuoksuva ja maukas, suussa se on pyöreä ja tasapainoinen miellyttävällä jälkimaulla.
Viini: Valkoviini
Istutusvuosi: 1948
Lajike: Viura 100%
Alkoholipitoisuus: 13,5º
Tuotanto: 1632 pulloa